x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ofertă nouă de la Hidroelectrica: Care este preţul special pentru facturile românilor?

Ofertă nouă de la Hidroelectrica: Care este preţul special pentru facturile românilor?

de Redacția Jurnalul    |    03 Iul 2023   •   00:17
Ofertă nouă de la Hidroelectrica: Care este preţul special pentru facturile românilor?

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, vine cu o nouă ofertă de preţ pentru clienţii casnici şi la care vă puteţi înscrie într-un timp limitat.

Potrivit Antena 3 CNN, oferta Hidroelectrica pentru clienţii casnici este valabilă pentru următoarele trei luni, mai exact pentru perioada 1 iulie-30 septembrie, iar perioada contractuală este de un an de zile.

Astfel, din 1 octombrie, consumatorii casnici nu mai pot opta pentru această ofertă de furnizare a energiei electrice.

Potrivit datelor din anunţ, oferta Hidroelectrica pentru clienții casnici este de 0,28 lei/kWh, preț al energiei active la care se adaugă tarifele de rețea și taxele, ulterior preţul unui kilowatt ajungând la 0,28404 lei/kWh.

"Prețul final de contract furnizare energie electrică în funcție de amplasarea geografică a locului de consum este anexat prezentei oferte", se arată în document.

Factura Hidroelectrica se poate plăti în termen de 45 de zile de la emiterea ei.

Oferta pentru consumatorii casnici ai Hidroelectrica, AICI.

Documente necesare pentru încheierea contractului Hidroelectrica

1. Cererea de încheiere a contractului de furnizare, completată în totalitate, inclusiv indexul contorului la data solicitării (dovada foto atașată index)

2. Copia cărții de identitate, pașaportului sau buletinului de identitate al solicitantului/a persoanei împuternicite să semneze contractul

3. Copia Certificatului de Racordare emis de operatorul de distribuție şi/sau copia tuturor paginilor ultimei facturi de energie electrică de la actualul furnizor

4. Declarație pe propria răspundere - drept locativ, completată în totalitate, iar în cazul în care aveți mai multe locuri de consum, se va completa câte o declarație pentru fiecare dintre acestea

5. Declarație pe propria răspundere privind tipul de consum, pentru Asociațiile de Proprietari.

Compania Hidroelectrica are în prezent peste 500.000 de clienţi.

Hidroelectrica a anunţat la începutul anului că restanțierii pot opta pentru eșalonarea sumelor, pe o perioadă de șase luni.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

În ceea ce privește plata în rate a facturilor, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată este prea mare, clienţii pot să achite factura și în rate, dar trebuie să depună o cerere. 

Aceasta trebuie trimisă la adresa de mail esalonari@hidroelectrica.ro sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare. 

×