x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat definitiv, nu mai poate fi găsit. Este dat în urmărire naţională

Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat definitiv, nu mai poate fi găsit. Este dat în urmărire naţională

11 Sep 2014   •   13:13
Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat definitiv, nu mai poate fi găsit. Este dat în urmărire naţională

Omul de afaceri Cătălin Chelu, condamnat definitiv, luni, pentru că a dat mită unui fost secretar de stat din Ministerul de Interne, a fost dat în urmărire naţională, acesta neprezentându-se până acum pentru executarea pedepsei, au declarat surse judiciare pentru Antena 3.

Chelu a fost condamnat luni la şase ani de închisoare în dosarul "Mită la MAI", după ce Curtea de Apel Bucureşti l-a găsit vinovat pentru tentativa de mituire a fostului secretar de stat din MAI, Dan Valentin Fătuloiu.

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a menţinut decizia luată în primă instanţă de Tribunalul Bucureşti, dispunând, totodată, ca acesta să nu mai poată ocupa vreo funcţie în cadrul vreunei societăţi comerciale pentru o durata de cinci ani.

Din cei şase ani de închisoare, instanţa a dedus durata reţinerii şi a arestului preventiv executate de Chelu, anume din din 20 noiembrie 2010 până în 11 februarie 2011.
 

×