x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oprescu, către directorul RATB: "Vă scoateţi oamenii acum, alunecă cetăţenii ca pe patinoar"

Oprescu, către directorul RATB: "Vă scoateţi oamenii acum, alunecă cetăţenii ca pe patinoar"

17 Dec 2010   •   10:26
Oprescu, către directorul RATB: "Vă scoateţi oamenii acum, alunecă cetăţenii ca pe patinoar"
Sursa foto: /Jurnalul National
143037-.jpgSorin Oprescu l-a criticat, în timpul Comandamentului de iarnă, pe directorul general al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, pentru faptul că peroanele nu erau curăţate în această dimineaţă, motiv pentru care oamenii alunecau "ca pe patinoar".

Primarul general a început discuţiile din Comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei, semnalând că traficul este îngreunat în sectoarele 5 şi 6, din cauza utilajelor insuficiente care acţionează.

El le-a cerut operatorilor să scoată în teren toate utilajele şi să apeleze la echipajele de Poliţie Rutieră, care să meargă înaintea unităţilor de pluguire.

"Domnule director general al RATB, v-am rugat să vă scoateti oamenii. Dacă nu aveţi posibilitatea să scoateţi oamenii, să-mi spuneţi. Vă scoateţi oamenii acum, alunecă oamenii ca pe patinoar. Până dimineaţă, peroanele nu au fost curăţate", s-a adresat Oprescu directorului general al RATB, potrivit Mediafax.

"Am impresia că mă luaţi de maimuţoi", a adăugat Oprescu.

Edilul general a semnalat faptul că la staţia Lujerului, din sectorul 6, vineri dimineaţă la ora 7.00 era zăpadă depusă.

×