x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oprescu cere bucureştenilor să se debaraseze de lucrurile inutile din casă

Oprescu cere bucureştenilor să se debaraseze de lucrurile inutile din casă

14 Mai 2010   •   00:00

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri, la startul acţiunii de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice, că-i roagă pe bucureşteni "să se debaraseze de toate lucrurile inutile din casă, pentru a da o mână de ajutor Programului Ecologic".

"Îi rog pe bucureşteni să scoată mâine toate aparatele electronice, electrocasnice şi electrice, inutile, pe care le au în casă, pentru a da o mână de ajutor acestui program ecologic. Noi avem sarcina să-i ajutăm să le transporte", a spus Sorin Oprescu, atunci când a dat startul acţiunii denumite "Acţiunea Verdeee".

Pe platoul din Piaţa Victoriei s-au adunat toţi reprezentanţii firmelor de salubrizare din cele cinci sectoare ale Capitalei, acţiunea de colectare a deşeurilor electronice, electrocasnice şi electrice urmând a se desfăşura în perioada 15-16 mai, în toate sectoarele Bucureştiului.
Totodată, primarul a spus că bucureştenii se pot prezenta singuri la oricare dintre cele 21 de puncte de colectare a acestor deşeuri, din Capitală.

×
Subiecte în articol: observator