x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oprescu: Consilierii PDL vor banii destinaţi Stadionului Naţional

Oprescu: Consilierii PDL vor banii destinaţi Stadionului Naţional

28 Feb 2011   •   14:11
Oprescu: Consilierii PDL vor banii destinaţi Stadionului Naţional
Sursa foto: Dan Marinescu /Jurnalul National
154052-.jpgConsilierii democrat-liberali vor să blocheze proiectele Bucureştiului, a declarat, astăzi, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, înaintea şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Edilul şef a explicat că Guvernul nu a alocat banii prevăzuţi prin lege pentru RADET, pentru subvenţia la căldură, motiv pentru care, după cum susţine Oprescu, "consilierii PDL vor să ia banii destinaţi terminării Stadionului Naţional".

Potrivit primarului general, banii vor fi redirecţionaţi de către consilierii PDL regiilor pe care "le conduc oamenii lor". "Iar apoi Guvernul va lua din banii pensionarilor şi bugetarilor pentru a-i da la stadion", a susţinut Sorin Oprescu, adăugând că acest lucru se întâmplă "pentru ca stadionul să poarte numele Elenei Udrea care vrea să candideze la Primăria Capitalei".

Primarul general a anunţat că va încerca, în cadrul şedinţei CGMB, să îi convingă pe consilierii PDL "să asculte de mandatul pe care l-au primit de la bucureşteni şi nu de comenzile politice ale mafiei din spatele lor", a spus primarul Capitalei, potrivit Agerpres.

El a adăugat că, dacă nu va reuşi acest lucru, va fi obligat să se lupte cu cei care sunt în spatele acestor blocaje de natură politică.

×