x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Opriţi demolarea Spitalului de arşi! Cui serveşte încătuşarea salvatorilor?

Opriţi demolarea Spitalului de arşi! Cui serveşte încătuşarea salvatorilor?

de Dan Constantin    |    26 Apr 2014   •   10:38
Opriţi demolarea Spitalului de arşi!  Cui serveşte încătuşarea salvatorilor?

Ancheta procurorilor la Spitalul de arşi a atins apogeul prin reţinerea a zece cadre medicale. Nouă medici şi o secretară urmează să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti pentru arestare timp de 29 de zile. Informaţiile sunt lămuritoare pentru a aprecia faptele care converg spre o fraudare a sistemului asigurărilor de sănătate. Pentru aceasta, evident, cei vinovaţi trebuie să răspundă în faţa legii. 


Lista celor care si-au petrecut noaptea in arest este deja publica, oferita cu larghete de procurori. La fel au fost difuzate imagini cu CHIRURGII INCATUSATI urcati in masinile anchetatorilor. Cine sunt cei tratati la fel ca infractorii periculosi? 
 
Vitalie Stan este managerul Spitalului CLINIC DE URGENTA pentru chirurgie plastica reparatorie si arsuri. Este medic primar, recunoscut de pacienti ca un excelent profesionist.
 
Nicolae Antohi, conferentiar universitar, sef sectie chirurgie plastica- arsi, doctor in medicina
Carmen Ileana Boiangiu, medic primar,doctor in medicina, sef sectie  chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva 
Corina Florica Gusa, chirurg, medic primar
Aurelia Isac, chirurg, medic specialist 
Cristina isac, chirurg, medic primar, doctor in medicina, sef promotie cu media 10 a Facultatii de medicina  Carol Davila, in anul 2001, asistent universitar
Ivan vatamanescu, chirurg, medic specialist
Florin Parasca, chirurg,medic primar, cadru didactic, Universitatea de medicina Carol Davila
Ion Ghita Bujdescu, medic specialist anestezist
 
Spitalul de arsi are in schema de functionare 33 de medici si doua sectii de interventii. Scoaterea prin retinere din activitate a sefilor de sectie, a opt chirurgi si anestezisti  inseamna de fapt PERTURBAREA GRAVA a activitatii acestei unitati medicale de elita,  cu un rol  bine determinat si practic unic in medicina de urgenta.
 
Ancheta  fapteler descrise de procurori se desfasoara de circa DOI ANI. S-a asteptat ziua de  IZVORUL  TAMADUIRII ca sa fie incatusati in vrac O TREIME dintre  medicii spitalului? Cui serveste aceasta ACTIUNE POLITIENEASCA de anvergura?
CHIRURGI CARE SE FORMEAZA DUPA CEL PUTIN UN DECENIU DE STUDIU SI PRACTICA sunt inlaturati de la actul medical printro masura drastica, de lipsire de libertate. Nu pledam pentru absolvirea de vina a celor care au incalcat legea, dar acest medici NU SUNT CRIMINALI, NU AU PRODUS SUFERINTE PACIENTILOR
 
IMAGINEA DE REGIM TOTALITAR, CARE SA INDUCA FRICA  este oferita in aceste zile de ancheta de la Spitalul de arsi.
Pagubele aduse bugetului sanatatii trebuie recuperate. instantele si autoritatile administrative au capacitatea de a sanctiona pe cei responsabili .
Cui serveste insa incatusarea si arestarea nucleului functional al unui spital de urgenta,inlaturarea unor specialisti recunoscuti pentru capacitatea lor profesionala?
 
ACEST SPECTACOL SALBATIC , disproportionat fata de fapte, ARE ALTE TINTE ! 
   

×
Subiecte în articol: spitalul de arsi retineri chirurgi