x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Opt elevi şi un profesor s-au răsturnat cu căruţa pe un câmp

Opt elevi şi un profesor s-au răsturnat cu căruţa pe un câmp

18 Mai 2012   •   17:53

Opt elevi si un profesor de la Liceul Teologic Romano-Catolic "Szent Laszlo" din municipiul Oradea care se aflau intr-o excursie in localitatea Saniob au ajuns la spital, vineri, dupa ce caruta in care se aflau s-a rasturnat, doi copii fiind internati la Spitalul Municipal.

"Am primit o solicitare prin 112 ca in localitatea Saniob o caruta plina cu copii cu varste intre 11 si 14 ani s-a rasturnat pe un camp. Copiii sunt din Oradea si erau intr-o mica excursie, cu un profesor de-al lor. La revenirea din excursie, caii probabil s-au speriat, caruta s-a rasturnat si au cazut toti din caruta, avand contuzii la nivelul membrelor si coloanei vertebrale", a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Bihor, dr. Emil Botcau.

Botcau a afirmat ca la fata locului au intervenit doua autospeciale ale ambulante si paramedicii din Sacueni, Salard si Oradea.

"Toti cei opt copii au fost adusi la Spitalul Municipal «Gavril Curteanu», iar adultul - la Spitalul Judetean Clinic de Urgenta din Oradea", a spus Botcau.

Adriana Balan, medic la UPU - SMURD, a declarat, la randul sau, ca dintre cei opt copii doi au ramas internati la Spitalul Municipal, cu traumatisme ale umarului, cinci au plecat acasa cu traumatisme minore in diverse zone ale corpului, iar unul a fost indrumat spre Unitatea de Primire a Urgentelor de la Spitalul Judetean, pentru investigatii suplimentare, fiind nevoie de o tomografie computerizata in cazul acestuia.

×