x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Opt persoane implicate în scandalul de la Bărbuleşti, reţinute pentru 24 de ore

Opt persoane implicate în scandalul de la Bărbuleşti, reţinute pentru 24 de ore

de Agerpres    |    02 Ian 2012   •   11:16

Opt persoane implicate in scandalul petrecut duminica, 1 ianuarie, la Barbulesti, in urma caruia o persoana a murit iar alte patru au fost ranite, au fost retinute pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentate Tribunalului Ialomita cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, toti cei opt, respectiv Vasile Laurentiu, zis Ceneu, Sandu Marian, Chelu Emil, Radu Arnaut, Chelu Nicusor, Radu Ionel, Chelu Petre, Sandu Ionel, au fost retinuti pentru comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Inculpatii vor fi prezentati Tribunalului Ialomita cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile, cercetarile continuand in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

In dupa amiaza zilei de duminica, 1 ianuarie, politia a fost sesizata prin 112 cu privire la faptul ca mai multe persoane provenind din doua familii, pe fondul unor neintelegeri, s-au agresat reciproc, folosind arme de foc si obiecte contondente.

O echipa complexa de politisti, insotiti de un echipaj al Serviciului de Interventie Rapida, a intervenit la fata locului, reusind sa aplaneze conflictul si sa restabileasca ordinea si linistea publica.

In urma evenimentului, cinci persoane ranite, cu varste cuprinse intre 24 si 35 de ani, au fost transportate la cele mai apropiate unitati spitalicesti, respectiv doua la Urziceni si trei la Ploiesti, una dintre acestea, un barbat in varsta de 35 de ani decedand la scurt timp, fiind impuscat in cap.

×