x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oradea: Conducerea RAR, cercetată pentru luare de mită

Oradea: Conducerea RAR, cercetată pentru luare de mită

24 Ian 2011   •   15:02

Mihai Domocoş, directorul adjunct al Registrului Auto Român Bihor, a fost arestat pentru 15 zile de Tribunalul Bihor pentru luare de mită, în urma unui flagrant organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie ­ serviciul teritorial Oradea şi lucrători ai Direcţiei Generale Anticorupţie Bihor.

Cristian Ile, directorul executiv al RAR Bihor, este anchetat pentru aceeaşi infracţiune, în stare de libertate. Domocoş a fost reţinut joi (20 ianuarie) noaptea de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru 24 ore, în urma unui flagrant organizat în sediul RAR Bihor, după orele de program.

Directorul adjunct al RAR a fost surprins după ce a primit mită 100 euro de la o persoană, 50 de euro din sumă reprezenta facilitarea reducerii din plata integrală a taxei de poluare (reducere acordată pentru unele probleme la aspectul exterior sau interior al autoturismului), iar alţi 50 euro, pentru a facilita omologarea unui alt autoturism pe o persoană cu handicap, această categorie fiind scutită de plata taxei.

×