x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Organizarea de şantier la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, scutită de taxe

Organizarea de şantier la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, scutită de taxe

26 Feb 2019   •   18:10
Organizarea de şantier la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, scutită de taxe

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat, în şedinţa de marţi, scutirea de la plata taxelor pentru organizarea de şantier pentru stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, care ar urma să fie folosite la Campionatul European de Fotbal 2020.

"Se aprobă scutirea de la plata taxelor pentru organizarea de şantier la obiectivele de investiţii implementate de Compania Naţională de Investiţii la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf privind Campionatul European de Fotbal UEFA 2020. (...) Modul de cooperare între Compania Naţională de Investiţii şi Direcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general va fi stabilit printr-un memorandum, în 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei hotărâri", prevede hotărârea.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, Compania Naţională de Investiţii a demarat procedurile de achiziţie publică privind proiectarea şi execuţia de lucrări la stadioanele Steaua şi 'Arcul de Triumf', proiectare şi execuţie de lucrări - consolidarea şi modernizarea stadionului Giuleşti 'Valentin Stănescu'.

Bucureştiul face parte dintre cele 12 oraşe care vor găzdui meciuri la Campionatul European de Fotbal de anul viitor. AGERPRES

×