x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ovidiu Lipan Tandarica vorbeste despre droguri si viata de familie la "Conferinta de presa"

Ovidiu Lipan Tandarica vorbeste despre droguri si viata de familie la "Conferinta de presa"

11 Dec 2009   •   00:00
Ovidiu Lipan Tandarica vorbeste despre droguri si viata de familie la "Conferinta de presa"



Marele "Tandarica" a impresionat ziaristii prezenti la emisiunea "Conferinta de presa" a Dianei Niculescu, la Antena 2, prin sinceritatea cu care a vorbit. Exuberant si navalnic, Ovidiu Lipan a ras, s-a incruntat, a gesticulat si a ridicat tonul, intr-un cuvant a facut spectacol, asa cum face pe orice scena pe care apare. Aceasta emisiune speciala poate fi urmarita maine, de la ora 21,00, la ANTENA 2.

Cum era Tandarica pe vremea copilariei?, si-a intrebat invitatul Diana Munteanu Niculescu, gazda emisiunii.   "Am ramas repetent in clasa I, pentru ca m-au dat la sase ani, sase ani jumate la scoala. Am fugit si de la gradinita....am avut un drum al meu. Nu mi-a placut scoala, eram innebunit sa fac numai ce vreau eu. Ai mei erau disperati, dar uite, am avut se pare, ingerii mei pazitori si un anumit destin", a zambit artistul la aducerea aminte.

Si nici cand incepuse sa cunoasca celebritatea, Tandarica nu prea se maturizase, nici el si nici ceilalti membri ai echipei. Atunci cand au ales sa paraseasca Romania, cu destinatia Germania, bagati in tobe, nu erau speriati, ci de-a dreptul euforici, o euforie dementa, asa cum a caracterizat plastic Lipan Tandarica starea care ii cuprinsese pe toti, absolut fara nici un motiv: nu cunosteau limba tarii in care fugeau si erau necunoscuti. Acum, dupa zeci de ani de existenta, dar si de framantari si schimbari, Phoenix a ajuns la performanta de a atrage la concerte doua- trei generatii care formeaza un public foarte valoros.

Despre droguri, desi probabil a avut de nenumarate ori ocazia sa vada ce efect au, Tandarica n-a fost atras niciodata, nici el si nici membrii trupei. Si totusi, o data a incercat."A venit cineva cu o prajitura in Berlin si erau in ea ciuperci mexicane, hasis si inca alte nu stiu cate prostii si am mancat ca mi- era foame si era buna. Dupa doua ore, am simtit ca ma preling si au venit patru-cinci doctori la ora doua noaptea, cardiologi care mi-au pus toate ventuzele si ma intrebau "ce-ai luat, ce-ai luat?". Le-am raspuns ca n-am luat nimic, am mancat o prajitura. A fost o experienta atat de neplacuta si bizara, unica in viata mea si am realizat ca eu atunci cand sunt normal, nu-mi trebuie nimic, eu asa sunt foarte bine, cand nu iau nimic. Eu, unul, nu ma simt bine, si imi place sa fiu lucid, sa traiesc cu picioarele pe pamant, sa vad si sa stiu ce se intampla in jurul meu".  

De la droguri, ziaristii de la Conferinta de presa au vrut sa afle amanunte despre viata familiala a lui Tandarica. Probabil, putina lume stie ca artistul a fost casatorit. Despre cine a fost aleasa lui si ce zice Nicu Covaci despre relatia lui Tandarica cu fetele, mai multe amanunte vor fi spuse de membrul trupei Phoenxi sambata la ANTENA 2, de la ora 21,00.

×
Subiecte în articol: mass-media