x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Creditele IFN Extra Finance, soluția rapidă și sigură la problemele tale financiare

(P) Creditele IFN Extra Finance, soluția rapidă și sigură la problemele tale financiare

06 Mar 2015   •   15:12
(P) Creditele IFN Extra Finance, soluția rapidă și sigură la problemele tale financiare
Ai unul sau mai multe credite bancare pe care nu mai ai cu ce să le plătești? Ai foarte multe datorii apăsătoare care, în loc să scadă, cresc de la lună la lună? Ai o idee de afacere la care visezi de mult și nu ai bani să investești sau ai găsit un smartphone pe care ți-l dorești, dar mai e mult până la salariu?

Societatea românească nebancară de renume, IFN Extra Finance, îți stă la dispoziție cu patru produse care îți vor fi de mare ajutor: creditul pentru nevoi personale cu ipotecă, creditul pentru refinanțare, creditul pentru achiziții imobiliare și creditul Extra Simplu.
Cel mai des accesate sunt creditul pentru nevoi personale și creditul Extra Simplu.

Creditul pentru nevoi personale
Poți să apelezi la creditul pentru nevoi personale daca ai nevoie de cel mult 100.000 de euro (sau echivalentul în lei) pe care ești dispus să îi dai înapoi în maximum 5 ani. Dobânda este fixă, de 36% pe an, iar ca să obții creditul ai nevoie doar de actul de identitate, un act de proprietate a unui imobil și un extras de cont bancar. Primești banii rapid, în aceeași zi în care semnezi contractul de credit.

Creditul pentru nevoi personale cu ipotecă (garanție reală), acordat în EURO sau RON, se adresează clienților cu garanții în București și județul Ilfov, Ploiești, Pitești, Brașov,Constanța, precum și în județele Argeș, Brașov și Constanța, dar doar pentru case de vacanță și pensiuni.

Creditul Extra Simplu
Pentru situațiile în care ai nevoie urgentă de bani, Extra Finance a lansat creditul Extra Simplu, care se află la doar un click depărtare de tine. Simplu, rapid și eficient, făăa irosirea timpului pe drumuri, creditul Extra Simplu îți oferă posibilitatea de a împrumuta sume cuprinse între 200 și 2.000 lei, perioada de rambursare fiind de maximum 45 de zile.
Acesta poate fi obținut online în 3 pași simpli, accesând www.extrasimplu.ro: completarea unui formular cu datele personale și atașarea unei copii a cărții de identitate, completarea datelor despre angajator și veniturile personale, însoțite de o copie a extrasului de cont și semnarea efectivă a contractului.
Microcreditul se adresează tuturor clienților, cu condiția să aibă 18 ani, pensionarilor, dar și persoanelor raportate la Biroul de Credite.

Despre IFN Extra Finance
IFN Extra Finance este o instituție financiară nebancară, înființată în anul 2009 și autorizată de Banca Națională a României. IFN Extra Finance oferă credite, în București și județul Ilfov, Ploiești, Pitești, Brașov,Constanța, precum și in județele Argeș, Brașov și Constanța, pentru persoane fizice (credite de nevoi personale cu ipotecă) și persoane juridice (factoring, scontare). IFN Extra Finance își consiliază responsabil toți clienții prin intermediul unei echipe formate din angajați tineri, cu perspective moderne și flexibile, ce au un impact mare în satisfacerea necesităților clienților.

Pentru mai multe informații despre creditele de nevoi personale și despre cele online, oferite de IFN Extra Finance, accesează www.ifnextrafinance.ro și www.extrasimplu.ro .

×