x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Echipa McDonald’s te invită să aplici pentru poziţia de Manager Trainee

(P) Echipa McDonald’s te invită să aplici pentru poziţia de Manager Trainee

21 Aug 2012   •   06:38
(P) Echipa McDonald’s te invită să aplici pentru poziţia de Manager Trainee

La McDonald’s iti poti transforma aspiratiile profesionale in realitate!
Esti o persoana dinamica, careia ii place sa lucreze in echipa si sa vina cu solutii creative pentru diverse situatii de lucru? Ai studii universitare absolvite? Atunci poti opta pentru pozitia de Manager Trainee- prima treapta pe scara ierarhica a managementului intr-un restaurant McDonald's.

Studiul, performanta, dezvoltarea profesionala si personala, dar si munca in echipa reprezinta valori care pozitioneaza McDonald’s in topul celor mai buni angajatori din Romania. In egala masura, compania recunoaste contributiile individuale si are incredere in cei care demonstreaza astfel de aptitudini.Alaturi de echipa noastra te poti bucura de o varietate de oportunitati si beneficii adaptate stilului tau de viata.

Mai multe informatii despre noi puteti afla citind experienta impartasita de catre Ruxandra Predulescu, al carei traseu profesional a debutat cu pozitia de Manager Trainee, acumStore Manager al restaurantului McDonald’s Unirea.

"Mi-am dorit dintotdeauna o cariera intr-o companie multinationala si lucrez la McDonald’s din 1999, cand am terminat facultatea. Sunt de 12 ani in aceasta companie, am inceput ca Manager Trainee si am indrumat in cariera la McDonald’s peste 1000 de oameni."

"McDonald’s este un loc de munca pentru oameni activi, dornici de a invata lucruri noi, sufletisti si comunicativi. Vine cu promisiunea unui program flexibil pentru studenti si elevi, de angajator serios pentru familisti si de cariera pentru cei interesati de acest lucru. Isi respecta promisiunea, dar cere sa-ti pese de fiecare zi de munca."

"Anii petrecuti in aceasta companie mi-au schimbat total viziunea atat asupra increderii in fortele proprii, cat si asupra sistemului de valori aplicat la locul de munca si in viata personala.",

Cei care doresc sa aplice pentrupozitia de Manager Traineene pot trimite CV-ul la adresa:resurse.umane@ro.mcd.com.

×