x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Te-ai pregatit de Black Friday? Iata cea mai mare reducere din istorie!

(P) Te-ai pregatit de Black Friday? Iata cea mai mare reducere din istorie!

21 Noi 2012   •   23:57
(P) Te-ai pregatit de Black Friday? Iata cea mai mare reducere din istorie!

Te gandesti ca ai vrea sa-ti cumperi o tableta, un telefon mobil sau accesoriile pentru telefoane mobile si bugetul e cam stramtorat? Scapi de aceasta grija vineri, de Black Friday, cand QuickMobile ofera reduceri substantiale la nenumarate produse. Mai mult, compania, care a ajuns deja la peste un milion de clienti, iti pregateste o supriza de proportii: reduceri de pana la nu mai putin de 99%.

Black Friday sau Vinerea Neagra a devenit un eveniment global, dupa ce, timp de cateva decenii doar americanii si canadienii s-au bucurat de reducerile substantiale pe care le ofereau marile magazine. Odata cu evolutia comertului online, gama de produse oferite la reducere s-a diversificat, facand totodata ca amploarea evenimentului sa capete dimensiuni neasteptate. Astfel, potrivit estimarilor facute de specialistii americani, Black Friday este ziua din an care genereaza cel mai mare volum de vanzari, intrecand chiar Ajunul Craciunului.

Avantajul oferit de magazinele online este ca vanatorii de chilipiruri nu mai sunt nevoiti sa se aseze cu noaptea-n cap la cozi interminabile. In plus, perioada de promotii incepe mai devreme pe site-urile participante la sarbatoarea cumparaturilor. Fiind deschise non-stop, diferenta este data doar de ora la care aceste magazine incep oficial Black Friday. In data de 23 Noiembrie, la ora 00:00 QuickMobile da startul la cumparaturi la promotie  de Vinerea Neagra si se pregateste sa atraga mii de pasionati de shopping cu ofertele surprinzatoare la telefoane mobile, tablete si accesorii mobile.

×
Subiecte în articol: Black Friday vinerea neagră