x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Transferul de bani online - un serviciu inovativ, ieftin si absolut sigur

(P) Transferul de bani online - un serviciu inovativ, ieftin si absolut sigur

27 Ian 2016   •   15:18
(P) Transferul de bani online - un serviciu inovativ, ieftin si absolut sigur
Intr-o lume mereu in schimbare, trebuie sa fii deschis sa incerci servicii noi prin care nu se mai pierd sute de euro prin comisioane, taxe la transferurile internationale de bani si schimbul valutar. Este timpul sa renunti la cardul bancar din Romania pe care il folosesti in strainatate, la transferurile de cash, respectiv la cele direct prin banci.
 
Cea mai buna decizie pe care o poate lua o persoana care vrea sa trimita bani din strainatate in tara este sa opteze pentru servicii inovative de transfer de bani online, precum TransferGo.
 
Desi de serviciile TransferGo sunt accesibile exclusiv online, acestea nu se adreseaza doar persoanelor foarte abile in folosirea internetului. Sistemul pe care TransferGo il propune este inovativ, deosebit de simplu si integral in limba romana.
 
Pasii pentru realizarea unui transfer de bani sunt prezentati pe un site usor de accesat si de inteles, intr-o inlantuire logica si absolut fireasca. Toate informatiile sunt la vedere si nimic din ceea ce intereseaza clientul nu ii este ascuns. Interfata site-ului si echipa regionala de limba romana ce il deserveste sunt garantia faptului ca ati ajuns unde trebuie.
 
Aria mare de acoperire TransferGo in ceea ce priveste tarile din care sau spre care se poate realiza transferul de bani, taxele foarte mici, timpul si siguranta transferului sunt factorii ce recomanda acesta companie. Cel mai probabil, inainte de a accesa site-ul companiei doriti sa cunoasteti raspunsurile urmatoarelor trei intrebari:
 
Care sunt tarile din care pot trimite bani in Romania?
TransferGo are conturi bancare si sisteme de acceptare a platilor in peste 39 de tari. (vezi lista tarilor).
 
 
 
 
Cati bani ajung de fapt acasa?
Realizand un transfer de bani prin TransferGo, veti plati doar o taxa fixa si banii vor ajunge la destinatie in urmatoarea zi lucratoare (maxim 24 de ore), in RON sau EUR. Foarte important de stiut este ca se beneficiaza  de un curs valutar foarte apropiat de cursul BNR, ceea ce inseamna ca nu veti pierde bani din cauza cursului de schimb nefavorabil.
 
Exemple de taxe pentru transfer international de bani: Marea Britanie - 0,99 GBP, Polonia - 9.00 PLN, Norvegia - 20.00 NOK, Danemarca - 20.00 DKK, Ungaria - 500,00 HUF, Suedia - 10.00 SEK. 
 
Observati ca este vorba de un transfer ieftin, justificat prin faptul ca intre conturile bancare ale expeditorului si destinatarului nu se face un transfer international direct, ci prin conturile locale ale companiei, in acest fel evitandu-se un transfer internatioal scump si lent.
 
Sunt banii trimisi prin TransferGo in siguranta?
 
Desigur ca va doriti raspuns si la aceasta intrebare. Siguranta transferului de bani  prin TransferGo este o companie foarte sigura deoarece raspunde in fata autoritatilor Uniunii Europene pentru transferurile pe care le face, asigurand aceleasi standarde de securitate ca orice banca comerciala, fiind o institutie autorizata de plati reglementata de FCA si supervizata de HMRC. Altfel spus, TransferGo pune la dispozitia clientilor sai servicii 100% sigure!
 
Clientii care au apelat la serviciile acestei companii isi exprima multumirea prin recenzii pe care le lasa pe  Trustpilot - un website destinat recenziilor verificate pentru companii.
 
Nu folosi servicii scumpe cand exista alternativa ce ofera servicii mai bune si mai ieftine!

×