x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Panică în aer!  Aeronava Blue Air care zbura de la Cluj la Dublin a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Bratislava

Panică în aer!  Aeronava Blue Air care zbura de la Cluj la Dublin a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Bratislava

31 Oct 2018   •   13:22
Panică în aer!  Aeronava Blue Air care zbura de la Cluj la Dublin a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Bratislava

Aeronava Blue Air ce opera miercuri zborul 0B3755 pe ruta Cluj - Dublin a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Bratislava (Slovacia), pentru efectuarea de verificări suplimentare, informează compania, într-un comunicat remis AGERPRES. 

"Aeronava tip Boeing 737-800 ce opera zborul 0B3755, pe ruta Cluj - Dublin, a decolat conform orarului de zbor la ora 10:10 (ora României), iar după aproximativ o oră de zbor comandantul a solicitat aterizarea pe cel mai apropiat aeroport, pentru efectuarea de verificări suplimentare. Astfel, în jurul orei 11:40, aeronava a aterizat în condiţii normale pe Aeroportul Bratislava (Slovacia). Decizia comandatului a fost luată ca măsură de precauţie, în urma activării unor senzori la bordul avionului YR-BMP, care au indicat o posibilă depresurizare a cabinei. Echipajul a informat pasagerii cu privire la această situaţie şi au activat măştile de oxigen conform procedurilor standard. Aceştia au fost cooperanţi cu personalul navigant", afirmă reprezentanţii companiei. 

La această oră, compania Blue Air pregăteşte o altă aeronavă cu echipaj care să preia pasagerii şi să-i transporte la destinaţie. 

De asemenea, compania le asigură asistenţă şi mâncare şi băuturi. 

"Situaţia nu a pus în niciun moment în pericol securitatea pasagerilor sau a echipajului. Urmează ca imediat după finalizarea debarcării pasagerilor aeronava să fie supusă verificărilor tehnice", se precizează în comunicat. AGERPRES

×
Subiecte în articol: aeronava Blue Air