x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parc de distractii langa cimitir

Parc de distractii langa cimitir

15 Sep 2004   •   00:00

Mortii din cimitirul craiovean Sineasca vor avea, la vara, motiv de bucurie: municipalitatea planuieste sa construiasca, chiar langa cimitir, un parc de distractii "mai impunator" decat "Aqua Magic" din Mamaia.

CRISTIAN VASILCOIU

Chestionat cu privire la locatia proiectului, primarul Craiovei, Antonie Solomon, da asigurari ca "o sa facem un gard mai mare, ca sa nu se vada mormintele!". Edilul mai spune ca nu municipalitatea a ales locatia, ci firma constructoare, "ProConfort" Bucuresti. "Noi le-am oferit terenuri in Lunca Jiului, Parcul Romanescu si Parcul Cornitoiu, langa cimitirul Sineasca. Ei au ales ultima locatie. Ce pot sa le fac eu?! Daca ei vor sa faca acolo un parc acvatic, pot sa ma opun?! Oricum, va garantez ca o sa fie mai tare decat parcul lui Mazare de la Mamaia!", adauga Solomon.

Directorul general al SC "ProConfort", Robert Negoita, spune ca nu stia toate acestea, deoarece de proiectul de la Craiova s-a ocupat fratele sau. "Eu nu stiu prea bine despre ce este vorba, pentru ca de parcul de la Craiova s-a ocupat fratele meu. Presupun ca, daca el a fost de acord, nu este nici o problema. Nu vad ceva rau in faptul ca parcul acvatic va fi amplasat langa un cimitir". Cum in zona se afla si o biserica, ramane de vazut daca parcul de distractii va primi si binecuvantarea Domnului.

INVESTITIE. Firma "ProConfort" sustine ca va investi sase milioane de euro in realizarea parcului de langa cimitirul Sineasca, in vreme ce Primaria Craiova contribuie cu patru hectare de teren intravilan. Societatea constructoare a mai realizat un asemenea parc, "WaterParc" in localitatea ilfoveana Otopeni.

×
Subiecte în articol: observator