x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parcări ecologice în Sectorul 4

Parcări ecologice în Sectorul 4

de Jurnalul National    |    23 Feb 2008   •   00:00

Locuitorii din Sectorul 4 al Capitalei vor beneficia în acest an de 22.000 de locuri noi de parcare, potrivit Planului Urbanistic Integrat. Autorităţile au prevăzut ca pe lângă locurile de parcare betonate să fie construite şi unele ecologice, înierbate, care costă cu 40% mai puţin decât cele clasice.

LUCRåRI

Locuitorii din Sectorul 4 al Capitalei vor beneficia în acest an de 22.000 de locuri noi de parcare, potrivit Planului Urbanistic Integrat. Autorităţile au prevăzut ca pe lângă locurile de parcare betonate să fie construite şi unele ecologice, înierbate, care costă cu 40% mai puţin decât cele clasice. Lucrările pentru parcările verzi au început deja în mai multe zone din sector.

 

ZONE. Astfel, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu vor fi amenajaţi în total 3.600 de metri pătraţi, pe Strada Tulnici – 1.000 de metri pătraţi, pe Strada Râul Şoimuş – 480 de metri pătraţi, pe Strada Spiniş – 480 mp. Toate aceste locaţii vor oferi peste  600 de locuri noi de parcare. Alte parcări ecologice vor fi construite şi pe bulevardele Tineretului, Gheorghe Şincai, Alexandru Obregia, Emil Racoviţă, Turnu Măgurele, dar şi pe Şoselele Giurgiului, Olteniţei, Berceni. Pentru acest plan Primăria de sector a alocat suma de 2.300.000 de lei. Potrivit primarului Adrian Inimăroiu, amenajarea celor 22.000 de locuri de parcare va fi terminată până la jumătatea acestui an.

×
Subiecte în articol: observator