x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parchetul General s-a sesizat din oficiu în cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul General s-a sesizat din oficiu în cazul accidentului din Muntenegru

24 Iun 2013   •   13:42
Parchetul General s-a sesizat din oficiu în cazul accidentului din Muntenegru

Parchetul General s-a sesizat din oficiu în cazul accidentului din Muntenegru, soldat cu decesul şi rănirea mai multor cetăţeni români, şi va cere autorităţilor muntenegrene sprijinul pentru efectuarea anchetei. "Parchetul General se sesizează din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă în cazul accidentului din Muntenegru şi va cere sprijinul autorităţilor din Muntenegru pentru efectuarea anchetei", a declarat luni, pentru Agerpres, Simona Frolu, purtătorul de cuvânt al PÎCCJ.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii vor cere Poliţiei Rutiere verificări în ceea ce priveşte firma care a efectuat transportul.

Şi Guvernul a anunţat, într-un comunicat, că va iniţia rapid toate verificările necesare pentru a se constata dacă firma implicată în organizarea transportului din Muntenegru, unde au decedat mai mulţi români, a respectat toate prevederile legale de siguranţă.

"În ceea ce priveşte cauzele accidentului, Guvernul va întreprinde rapid toate verificările necesare pentru a se constata dacă firma implicată în organizarea transportului a respectat toate prevederile legale de siguranţă", se mai arată în comunicat.

×