x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parole de vacanta - Inca doua familii de prieteni petrec un sejur la mare impreu

Parole de vacanta - Inca doua familii de prieteni petrec un sejur la mare impreu

29 Iul 2004   •   00:00

Claudia Badica are 32 de ani si e din Bucuresti. Desi participa la concursuri de noroc din amuzament, excursia pe Litoral - adjudecata cu parola din Jurnalul National de marti - este cel mai mare castig de pana acum.

Premiul a surprins-o complet. Atat de putin se astepta sa castige, incat sunase si astazi la Jurnalul National - ca sa ne spuna parola zilei - fara macar sa-si fi observat numele pe biletul pentru patru persoane pe Litoral. A aflat vestea cea mare de la colege. La fel de surprins a fost si Costel, sotul ei, caruia nu i-a venit sa creada pana nu a vazut cu ochii lui in Jurnalul National.

Claudia si-a mai petrecut o parte din concediu la mare, dar nu mai avea nici un sejur programat pentru aceasta vara. Este foarte incantata de faptul ca pentru acest week-end poate invita impreuna cu ea si Costel inca un cuplu, prieteni de familie care le-au mai fost alaturi in momente frumoase.

Mai aveti timp pana la sfarsitul saptamanii sa concurati pentru cea de-a doua excursie de patru persoane in Grecia si intrati, in acelasi timp, in cursa pentru sejurul pe Litoral din ziua respectiva, in care plecati tot impreuna cu alti trei prieteni dragi.

Parola din Jurnalul National va mai aduce saptamanal extrasansa "Pe role de vacanta": inca cinci telefoane mobile Samsung E 700 - camera foto incorporata - si cinci perechi de role.

×
Subiecte în articol: observator