x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parole de vacanta- Patru prietene pleaca la mare cu Jurnalul National

Parole de vacanta- Patru prietene pleaca la mare cu Jurnalul National

13 Aug 2004   •   00:00

Cu o sinceritate debordanta, Catalina Craiu - una dintre castigatoarele de saptamana aceasta - ne-a declarat ca a descoperit Jurnalul National gratie concursurilor.

"Am inceput sa cumpar Jurnalul pentru a participa la primul concurs din acest an, pentru ca sunt o jucatoare inraita. Mai apoi am descoperit ca, indiferent ce planuri mi-as fi facut, cand ajungeam la chiosc cumparam invariabil Jurnalul". "Cu Parole de vacanta", Catalina va pleca in acest week-end la Eforie Nord impreuna cu inca trei prietene foarte bune. "Suntem o "gasca" in adevaratul sens al cuvantului, spune ea. La bine, dar mai ales la greu. Asa ca vom pleca impreuna si, mai mult decat atat, vom ramane si saptamana viitoare!" Este teoria in care Catalina crede cu tarie: sapte zile la mare este sejurul perfect, orice zi in plus este prea mult. Intamplator sau nu, Catalina a mai fost in aceasta vara la mare si a stat in acelasi hotel in care i-a facut Jurnalul National rezervarea. Prima "transa" de mare si-a castigat-o tot in urma unui concurs si, la vremea respectiva, a procedat la fel: a plecat cu cele patru prietene. La 32 de ani ai sai, Catalina lasa senzatia omului care stie sa ia tot ce este mai bun de la viata si, in acelasi timp, sa ii si ceara ce are nevoie. Noroc a avut intotdeauna, insa crede ca ii este adus de optimismul care nu o paraseste niciodata.

"Parole de vacanta" nu se opreste insa aici. In fiecare zi a saptamanii, un grup de patru persoane se pregatesc pentru o expeditie pe Litoral. Iar saptamanal, o excursie in Grecia, un telefon mobil si o pereche de role sunt pregatite de Jurnalul National pentru voi, cititorii.

×
Subiecte în articol: observator