x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Parole de vacanta - Telefonul mobil de la Jurnalul va face...cursuri de Ecologie

Parole de vacanta - Telefonul mobil de la Jurnalul va face...cursuri de Ecologie

11 Aug 2004   •   00:00

Concursul "Parole de vacanta" de la Jurnalul National nu se opreste din dat premii. Dupa week-end-urile la mare castigate in fiecare zi a saptamanii trecute, ziua de sambata ni i-a adus atat pe norocoasa castigatoare a excursiei in Grecia, despre care veti putea citi in zilele urmatoare, cat si pe castigatorii Extrasansei "Pe Role de vacanta". O pereche de role si un supertelefon mobil castigate printr-un simplu SMS trimis la 1303.

Castigatoarea telefonului mobil Samsung - unul dintre premiile de saptamana trecuta - este Barbu Cristina, din Sibiu, in varsta de doar 20 de ani. Cristina este studenta in penultimul an la Facultatea de Ecologie si Protectia Mediului, "un domeniu de mare viitor si in Romania", dupa cum ea insasi spune. "Abia astept sa vin in Bucuresti sa imi ridic premiul. Sunt sigura ca toti colegii mei ma vor pune sa le fac poze si asta pentru ca, in mod categoric, nu ma voi desparti nici macar la cursuri de mica bijuterie pe care o voi primi!", spune ea.

Chiar daca nu a trimis decat doua SMS-uri, norocul i-a suras Cristinei. Ea nici nu se astepta sa fie cea aleasa, nici nu-si vazuse numele in ziarul de luni, pentru ca plecase inca din week-end la bunici, iar acolo nu a gasit Jurnalul National. De altfel, in momentul in care a fost anuntata ca poate veni sa isi ia premiul, surpriza ei a fost extrem de mare si a fost "marcata" prin aproximativ… 10 interjectii.

Saceleanca Jica Daniela, pe de alta parte, a aflat chiar luni dimineata, la ora 7:00, ca este, mai nou, proprietara unei perechi de role. "M-a sunat un prieten care merge la munca mai devreme. Si-mi zice ca am castigat. Da’ eu nu l-am crezut pana nu am vazut cu ochii mei, scris negru pe alb." Daniela cumpara in fiecare zi Jurnalul National in drum spre serviciu - castigatoarea noastra este operator calculator - unde il rasfoieste pe fuga, citeste titlurile si cateva articole. "La birou nu prea am timp sa citesc pe indelete. Da’ seara, cand ajung acasa… cred ca de putine ori imi scapa ceva necitit. Am descoperit in Jurnalul cea mai credibila sursa de informatii serioase, care ma privesc in mod direct. Am un pic de alergie la ziarele pline de stiri care nu spun nimic si nu intereseaza pe nimeni din tara asta. Ma mir ca, totusi, le mai citeste cineva." Chiar daca este primul premiu castigat vreodata la un concurs, Daniela nu-l va pastra pentru ea. Rolele sunt deja comandate pe masura nepotului sau de doar 16 ani.

Extrasansa "Pe Role de vacanta" ofera cititorilor Jurnalului National posibilitatea de a castiga o pereche de role sau un supertelefon mobil in fiecare saptamana. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa expediati parola zilei prin SMS la numarul de telefon 1303. Concursul continua pana la 28 august.

×
Subiecte în articol: observator