x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pasajul Berceni: Constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic

Pasajul Berceni: Constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic

09 Mai 2022   •   17:30
Pasajul Berceni: Constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic
Sursa foto: FB Irinel Ionel Scriosteanu

Constructorul a montat elementele principale ale tablierului metalic de la Pasajul Berceni, anunță secretarul de stat la Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu.

Potrivit demnitarului, în ultimele cinci nopți, macaraua Hulk, care ridică până la 600 de tone, a fost folosită pentru montarea tablierului metalic al pasajului Berceni. Este vorba despre inelul central și de tronsoanele de legătură cu rampele pasajului.

„S-a finalizat turnarea betonului la placa de suprabetonare aferentă rampei de urcare dinspre Jilava. S-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat și betonul la rampa de coborâre spre Jilava. S-au finalizat lucrările la pile și culee, la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București. Se montează predalele și a început realizarea armăturii plăcii de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Popești Leordeni. A fost montat rostul de dilatare la rampa de coborâre spre Popești Leordeni și se lucrează la montarea rostului de dilatare aferent rampei de urcare dinspre Jilava”, a anunțat Irinel Scrioșteanu.

De asemenea, pe șantier continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului. Centura va avea patru benzi, spre Jilava.

În afară de Berceni, pe centura capitalei mai sunt în lucru pasaje la Popeşti-Leordeni, Cernica, Domneşti şi Mogoşoaia.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa foto FB Irinel Ionel Scriosteanu

×