x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patric Petre Marin, colaborator al TVR, a murit într-un accident produs pe DN1

Patric Petre Marin, colaborator al TVR, a murit într-un accident produs pe DN1

08 Dec 2010   •   12:49
Patric Petre Marin, colaborator al TVR, a murit într-un accident produs pe DN1
Sursa foto: /tvr.ro
Prezentatorul emisiunii "Bugetul Meu",  difuzată de TVR2, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă într-un accident rutier produs pe DN1. În maşină se mai aflau producătorul emisiunii, Liliana Covlea şi un operator de imagine, ambii răniţi în urma impactului.

Trei maşini au fost implicate în accidentul rutier produs la ora 8:40 în zona localităţii Săftica. Potrivit subinspectorului Laurenţiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, citat de Mediafax, accidentul a avut loc pe sensul de mers spre Ploieşti.

Din primele informaţii rezultă că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere.

Patric Petre Marin, în vârstă de 54 de ani, a debutat ca actor la Teatrul L.S. Bulandra. Ulterior, a fost director adjunct la Teatrul Mic. În prezent colabora cu Televiziunea Română, unde prezenta emisiunea "Bugetul meu".

Conform site-ului TVR, Petre Marin a acceptat să lucreze în televiziune pentru că „toţi lucrăm într-un fel de televiziune; azi nimic nu se mai poate concepe fără televiziune".

"Meseria de actor de televiziune nu ai unde să o înveţi, de aceea cred că sunt norocos să pot lucra cu producători şi realizatori experimentaţi, operatori foarte buni şi tehnicieni minunaţi. În plus, TVR-ul este o şcoală pentru oricine. Aici întâlneşti nu numai profesori în «ale meseriei», dar şi oameni pe care, dacă ştii cum să-i preţuieşti şi să-i respecţi, îţi pot deveni buni prieteni", declara prezentatorul.

Patric Petre Marin era căsătorit cu actriţa Dana Tapalagă, cu care avea trei băieţi.

×