x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul lantului DONA, bagat in VARTEJUL HEXI PHARMA

Patronul lantului DONA, bagat in VARTEJUL HEXI PHARMA

de Dan Constantin    |    26 Mai 2016   •   13:29
 Patronul lantului DONA, bagat in VARTEJUL HEXI PHARMA
Sursa foto: Marian Mocanu

Declaratiile incendiare ale Laurei Marilena Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea, indica un lant de interese de afaceri sustinut de ofiteri din serviciile secrete si politicieni. Fosta doamna Condrea mentioneaza multe nume  și conexiuni cu securitatea din perioada Ceausescu-actiuni de supraveghere continua, inclusiv din partea unor servicii straine . A rezultat din declaratiile facute ca documentele despre neconformitatea produselor HEXI PHARMA au fost depuse ca plangere penala din octombrie 2015 si date de asemenea lui Catalin Tolontan. Datele sunt reale pana in anul 2008.

Cercul de ofiteri de informatii in care s-a invartit familia Condrea include ofiteri SPP, DGIPI, SRI,  iar DAN CONDREA a fost OFITER SIE , potrivit acestei declaratii. 

Laura Georgescu l-a nominalizat in acest context și pe Eugen BANCIU. INFORMATIILE PUBLICE EXISTENTE FAC TRIMITERE  spre patronul lantului de farmacii DONA, Eugen BANCIU avand afaceri de MARE SUCCES in distributia de medicamente. Banciu, 41 de ani, este plasat de FORBES cu o avere de peste 20 milioane euro. A controlat FARMEXPERT, vanzand actiunile GRUPULUI ANZAG, preluind  LANTUL DONA din februarie 2016.

Banciu a absolvit Medicina la Iasi.

×