x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru bucureșteni care trebuiau să fie în carantină, găsiți de jandarmi pe o stradă din Arad

Patru bucureșteni care trebuiau să fie în carantină, găsiți de jandarmi pe o stradă din Arad

05 Dec 2021   •   10:40
Patru bucureșteni care trebuiau să fie în carantină, găsiți de jandarmi pe o stradă din Arad

Patru bucureșteni care figarau în carantină la domiciliu după ce s-au întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat au fost găsiți de jandarmi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din Arad.

Potrivit Jandarmeriei Arad, un echipaj a depistat în noaptea de sâmbătă spre duminică pe Calea Aurel Vlaicu din Arad doi bărbați și două femei din București, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, deși s-au întors dintr-o țară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

Atenția jandarmilor a fost atrasă de faptul că cei patru se aflau într-o mașină staționată pe marginea drumului, iar la vederea autospecialei de Jandarmerie șoferul a stins luminile de poziție.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că toate persoanele aflate în mașină figurau în carantină la domiciliul declarat, respectiv București.

Cei patru au fost amendați cu câte 2.000 lei fiecare pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: carantină