x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru curse aeriene redirectionate din cauza cetii, la Timisoara. Intr-una din aeronave se afla Regele Mihai

Patru curse aeriene redirectionate din cauza cetii, la Timisoara. Intr-una din aeronave se afla Regele Mihai

20 Dec 2012   •   17:25
Patru curse aeriene redirectionate din cauza cetii, la Timisoara. Intr-una din aeronave se afla Regele Mihai
Sursa foto: cugetliber.ro

Patru curse aeriane care ar fi urmat sa aterizeze joi la Timisoara au fost redirectionate pe aeroporturile din Cluj-Napoca si Sibiu din cauza cetii, intr-una dintre aeronave aflandu-se Regele Mihai si Regina Ana.

 
"Regele Mihai si Regina Ana ar fi trebuit sa soseasca la Timisoara cu o cursa Lufthansa de la ora 13.30, insa din cauza cetii s-a luat decizia redirectionarii acesteia spre Sibiu", a declaarat pentru Mediafax Dan Idolu, directorul Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara.
 
Potrivit lui Idolu, intr-una dintre curse se afla Regele Mihai si Regina Ana, care au plecat de la Munchen, din Germania, spre Timisoara, de unde ar fi urmat sa isi continue drumul cu masina la Savarsin, judetul Arad.
 
Si cursa Tarom Bucuresti - Timisoara a fost redirectionata la Sibiu, in timp ce cursele companiei Wizz Air de la Londra si de la Dortmund au fost redirectionate la Cluj-Napoca.
 

×