x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru elevi răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Patru elevi răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

12 Ian 2010   •   00:00

Patru elevi au fost răniţi, luni seară, după ce microbuzul în care se aflau şi care făcea o cursă specială pe ruta Rădăuţi-Suceviţa a fost acroşat de un autoturism şi s-a răsturnat, accidentul petrecându-se în zona localităţii sucevene Horodnic de Sus.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un tânăr de 22 de ani, care conducea, luni seară, un autoturism pe DN 17 A a intrat în depăşirea unei maşini, în zona localităţii Horodnic de Sus, dar în momentul revenirii pe banda sa de mers a pierdut controlul volanului, astfel că a pătruns pe contrasens şi a acroşat microbuzul din faţa sa.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara drumului, iar microbuzul, în care se aflau mai mulţi elevi, s-a răsturnat. În urma accidentului, şoferul microbuzului şi un elev în vârstă de 16 ani au fost grav răniţi. De asemenea, alţi trei elevi, cu vârste de 17 ani şi 15 ani, au fost răniţi uşor.

Conform sursei citate, şoferul microbuzului este angajat al unei firme de transport persoane din Suceviţa, iar microbuzul făcea o cursă specială pe ruta Rădăuţi - Suceviţa, deţinând documentele necesare în acest sens. Poliţia Judeţeană Suceava mai menţionează că reprezentanţi ai ARR urmează să stabilească legalitatea efectuării transportului în cauză.

×
Subiecte în articol: observator