x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru oameni loviţi de fulger în timpul unei furtuni, în Argeş

Patru oameni loviţi de fulger în timpul unei furtuni, în Argeş

de Agerpres    |    31 Iul 2012   •   19:06
Patru oameni loviţi de fulger în timpul unei furtuni, în Argeş

Patru localnici din comuna argeseana Cocu, printre care si doi copii, au fost loviti de fulger, marti seara, in timpul unei furtuni, toti fiind transportati la spital pentru ingrijiri medicale.

Incidentul a fost anuntat de un localnic la 112, la fata locului intervenind trei ambulante si o autospeciala SMURD de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Arges, au avut nevoie de ingrijiri medicale o femeie de 56 de ani, unui tanar de 19 ani, precum si doi minori, ambii in varsta de 14 ani. Femeia, a carei stare era mai grava, acuza dureri in zona umerilor, ceilalti pacienti prezentand arsuri superficiale la nivelul membrelor.

Toti ranitii au fost stabilizati, apoi adultii au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, iar cei doi minori la Spitalul de Pediatrie.

Cele patru persoane au declarat ca au fost surprinse de o furtuna in timp ce se aflau cu vitele pe camp si s-au adapostit sub un arbore, care a fost lovit de fulger.

×