x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru pasageri ai unui avion pe ruta Florenţa -Timişoara, răniţi în timpul evacuării de urgenţă

Patru pasageri ai unui avion pe ruta Florenţa -Timişoara, răniţi în timpul evacuării de urgenţă

28 Mai 2012   •   13:15
Patru pasageri ai unui avion pe ruta Florenţa -Timişoara, răniţi în timpul evacuării de urgenţă

Patru pasageri ai unui zbor pe ruta Florenta - Timosoara au fost raniti pe aeroportul din orasul italian dupa ce aeronava a fost evacuata din cauza alertei de incendiu. Potrivit site-ului TGcom.it, trei dintre pasagerii raniti au fracturi, iar al patrulea acuza dureri la coloana vertebrala. Este vorba despre trei barbati si o femeie. Unul dintre raniti a fost transportat la Spitalul din Careggi, ceilalti trei fiind dusi la Cto. Deocamdata, nu se cunoaste nationalitatea victimelor.

Pilotul avionul companiei CarpatAir a decis evacuarea de urgenta dupa ce in timpul manevrei de decolare izbucnise un incediu la unul dintre motoarele aparatului. La bordul avionului de tip Saab 2000 se aflau aproximativ 40 de persoane.

Cel putin patru pasageri au fost raniti in timpul procedurii de evacuare, iar mai multe persoane in varsta sunt in stare de soc, relateaza AFP, citata de Mediafax. Aterizarile si decolarile au fost suspendate scurt timp pe aeroportul din Florenta.

Potrivit unor surse aeroportuare, se pare ca nu a fost depistata nicio urma de incendiu la vreun motor al aeronavei. Comandantul sustine insa ca observase izbucnirea unui incendiu.

×