x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru tineri din Bacău au leşinat pe stradă după ce au consumat etnobotanice

Patru tineri din Bacău au leşinat pe stradă după ce au consumat etnobotanice

27 Oct 2011   •   08:55
Patru tineri din Bacău au leşinat pe stradă după ce au consumat etnobotanice

Etnobotanicele fac din nou victime in randul tinerilor. Doi elevi si doi studenti din municipiul Bacau au fost luati de pe strada de ambulante si dusi de urgenta la spital. Cei patru au cazut inconstienti pe strada dupa ce au fumat tigari cu substante halucinogene.

Potrivit medicilor spitalului bacauan, pacientii au fost lasati sa plece din unitatea medicala dupa cateva ore in care au fost tinuti sub observatie pentru a vedea daca apar complicatii la vreunul dintre ei.

"Tinerii au fost tinuti sub observatie la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului, prezentand o stare de agitatie in urma consumului de substante halucinogene. Dupa cateva ore, in care starea lor s-a imbunatatit, cei patru au fost externati si, conform protocoalelor medicale, au fost indrumati pentru un consult psihiatric", a declarat purtatorul de cuvant al SJU Bacau, Mirela Romanet, potrivit Mediafax.

Medicii spitalului au recoltat probe de sange de la cei patru tineri pentru analize si stabilirea exacta a substantelor pe care acestia le-au consumat.

×