x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Paul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouă

Paul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouă

12 Ian 2010   •   00:00

Paul Tecuceanu, fratele actorului Toni Tecuceanu, despre care s-a spus că a murit din cauza gripei noi, atrage atenţia că decesul fratelui său ar putea fi doar un caz de manipulare pentru a face reclamă vaccinului antigripal.

Paul Tecuceanu şi Oana  Ioniţă, bebeluşa de la Cronica Cârcotaşilor aduc amănunte personale despre cum a evoluat boala lui Toni. Oana a stat cu Toni 8 ore în aceeaşi maşină şi chiar a mâncat din mâncarea lui. Nu a contactat virusul.

"Simptomele nu au apărut nici la mine, nici la celelalte persoane care au intrat în contact cu Toni. El nu avea gripă porcină, ci s-a dorit utilizarea unei persoane publice pentru a face oamenii să se vaccineze", afirmă Oana Ioniţă pe blogul său.

Toni s-a întâlnit şi cu un jurnalist de la Adevărul pentru un interviu, nici acesta nu a luat gripa. Fratele lui Toni, Paul precizează că în spital lui Toni i s-au făcut două prime teste pentru gripă care au ieşit negative. Doar al treilea a ieşit pozitiv.

Şi mai adaugă:  "În ziua in care fratele meu a încetat din viaţă, doctorii mi-au spus că a murit, cel mai probabil, din cauza unui infarct. Apoi, după efectuarea necropsiei, am intrebat: "Care a fost cauza decesului?". Mi s-a răspuns că încă nu se ştie cu exactitate şi că în foile oficiale au trecut: Insuficienţă cardio-respiratorie acută, bronhopneumopatie acută bilaterală şi obezitate-gradul II". Am intrebat de infarct... "Cauza decesului o puteţi afla peste trei săptămâni, după ce vom analiza totul la microscop. Dacă a fost vorba de infarct, vom vedea la microscop", a fost raspunsul, cel puţin ciudat, care mi-a fost oferit. Se vorbeşte de "Fenomenul Tecuceanu"... Oare e un fenomen sau doar o manipulare fara scrupule?'', încheie fratele actorului.


Adrian Streinu Cercel susţine însă că în foaia de obervaţie era precizată printre cauze şi gripa nouă.
''În foaia de observaţie era trecut gripa A H1N1  erau mai multe complicaţii, între care ultima, cea care a indus decesul era un infarct circumferenţial care se datorează hipoxiei care se instalase în perioada în care fusese sub ventilaţie mecanică, a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

×
Subiecte în articol: observator