x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pe Role de vacanta - Primul telefon mobil Samsung si-a gasit castigatorul

Pe Role de vacanta - Primul telefon mobil Samsung si-a gasit castigatorul

28 Iul 2004   •   00:00

Jurnalul National trebuie sa fi descoperit, in concursurile sale, adevarati "castigatori de profesie": pentru Gabriel Rujancu, telefonul Samsung E 700 - camera foto incorporata - este premiul cu numarul 53.

Gabriel are 34 de ani si lucreaza pentru o companie de transport; este casatorit de 13 ani, iar sotia ii recunoaste pe deplin meritul de "castigatorul familiei": de fiecare data cand isi doreste sa participe la o loterie, il roaga sa trimita cupoanele pe numele ei. In acest sistem a castigat si ea un telefon mobil. Gabriel este familiarizat deja cu premiile Jurnalului National: concursul nostru "Toate 3" a adus familiei Rujancu un cuptor cu microunde. Noi ii dorim multa bafta in cursa pentru cele cinci excursii de patru persoane, in Grecia, ramase inca in concurs.

Pentru voi, "Parole de vacanta" are in fiecare zi pana la sfarsitul acestei veri cate o excursie de patru persoane pe Litoral; in plus, beneficiati saptamanal de extrasansa "Pe role de vacanta": telefoane mobile si perechi de role.

×
Subiecte în articol: observator