x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Pedelistului Banias i-a fost prelungită interdicţia de a părăsi ţara

Pedelistului Banias i-a fost prelungită interdicţia de a părăsi ţara

19 Iul 2011   •   09:24
Pedelistului Banias i-a fost prelungită interdicţia de a părăsi ţara

Procurorii DNA au prelungit masura de interdictie de a parasi tara in cazul senatorului Mircea Banias. Pedelistul este cercetat in dosarul mitei din vami. Banias este acuzat de aderare la un grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la delapidare.

Procurorii anticoruptie i-au prelungit cu inca 30 de zile interdictia de a parasi tara senatorului Mircea Banias. Acesta s-a prezentat marti la sediul DNA, fiind cercetat in dosarul privind coruptia din vama Constanta – Agigea, informeaza Mediafax.

Potrivit DNA, in 22 octombrie 2010, inculpatul Banias i-a pretins inculpatului Eugen Bogatu, la vremea respectiva director al Directiei Domenii Portuare din cadrul Companiei Nationale Administrarea Porturilor Maritime Constanta SA, sa ii remita cu titlu gratuit mai multe produse provenite din marfurile confiscate si aflate in gestiunea Biroului Vamal Constanta Sud Agigea. In plus, Mircea Banias a promis ca va interveni pentru protejarea inculpatului Liviu Durbac, seful Biroului Vamal Constanta Sud Agigea.

×