x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziții în locuințele unor tineri care cumpărau droguri din București și le vindeau în Prahova

Percheziții în locuințele unor tineri care cumpărau droguri din București și le vindeau în Prahova

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2023   •   20:15
Percheziții în locuințele unor tineri care cumpărau droguri din București și le vindeau în Prahova
Sursa foto: Foto: observator.tv

Polițiștii și procurorii din Ploiești au făcut 10 percheziții într-un dosar de trafic de cannabis și cocaină. 35 de persoane au fost audiate, iar 4 au fost reținute într-un dosar în care mai mulți tineri sunt cercetați după ce ar fi cumpărat droguri din București și le-ar fi vândut în Prahova.

Potrivit IPJ Prahova, începând cu luna noiembrie a anului 2022, un grup infracțional, format din 6 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, s-ar fi aprovizionat cu cantități de droguri de la diverși dealeri din municipiul București, pe care, ulterior, le-ar fi comercializat către consumatori din județul Prahova.

În urma perchezițiilor făcute, au fost descoperite și ridicate aproximativ 35 de grame de materie vegetală cu aspect și miros specific plantei cannabis, un gram de substanță pulverulentă cu aspect specific cocainei, 14 grindere, 6 telefoane mobile, 2 cântare, 1.845 de lei, dar și bunuri folosite la ambalarea, depozitarea, porționarea și consumul drogurilor.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea a 4 dintre persoanele bănuite pentru 24 de ore și luarea măsurii controlului judiciar cu privire la alte două persoane, pentru 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: perchezitii droguri