x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti. Este vizată o reţea specializată în fraude financiare

Percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti. Este vizată o reţea specializată în fraude financiare

28 Feb 2012   •   05:16
Percheziţii în Ploieşti şi Bucureşti. Este vizată o reţea specializată în fraude financiare

Update: Perchezitii in Bucuresti si Ilfov pentru prinderea unor persoane suspectate de spargeri de locuinte

Politistii fac 14 perchezitii in Bucuresti si judetul Ilfov, pentru prinderea a noua persoane suspectate de talharii si spargeri de locuinte, prejudicul produs de acestea fiind de zeci de mii de euro. Potrivit Politiei Capitalei, perchezitiile au loc la 14 adrese din Bucuresti si judetul Ilfov, politistii urmand sa puna in executare noua mandate de aducere in cazul membrilor gruparii infractionale suspectati de comiterea unor talharii si de spargeri de locuinte.

Membrii gruparii foloseau arme pentru a-si ameninta victimele si in cateva situatii ar fi pretins ca sunt politisti, prejudiciul produs de acestia fiind estimat la zeci de mii de euro. Acestia vor fi dusi pentru audieri la Politia Capitalei, urmand sa se stabileasca masurile legale in cazul lor. Actiunea este efectuata de politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

De asemenea, mai multe perchezitii au loc in Ploiesti si Bucuresti, la domiciliile unor persoane suspectate ca fac parte dintr-o grupare infractionala specializata in fraude financiare, anchetatorii estimand un prejudiciu de peste trei milioane de lei.

Potrivit reprezentantilor Politiei Prahova, descinderile au loc la locuintele a patru persoane suspectate de comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si fraude in ceea ce priveste achitarea taxei pe valoarea adaugata si a impozitului pe profit, fraude financiare comise cu ocazia unor tranzactii comerciale cu materiale de constructii, tranzactii intre tari din Uniunea Europeana.

Conform estimarilor anchetatorilor care instrumenteaza acest caz, gruparea infractionala vizata a creat un prejudiciu de peste trei milioane de lei. (Mediafax)

×