x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziţii la MAI. DNA: Cercetările vizează suspiciuni de corupţie comise de funcţionari ai ministerului

Percheziţii la MAI. DNA: Cercetările vizează suspiciuni de corupţie comise de funcţionari ai ministerului

14 Ian 2015   •   16:08
Percheziţii la MAI. DNA: Cercetările vizează suspiciuni de corupţie comise de funcţionari ai ministerului
UPDATE 16:41 - Direcţia Naţională Anticorupţie informează că procurorii efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie comise de funcţionari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

"În cursul zilei de 14 ianuarie 2015, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii la sediul Ministerului Afacerilor Interne. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă", se arată într-un comunicat al DNA.

UPDATE 16:15
- Ancheta procurorilor DNA în cazul unei consiliere a ministrului de Interne vizează divulgarea de date nedestinate publicităţii, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.
......................................

Procurorii DNA efectuează percheziţii la Ministerul de Interne. Surse judiciare, citate de Agerpres, au declarat că ancheta ar viza o consilieră a ministrului de Interne, care ar fi implicată în fapte de corupţie. Aceasta va fi adusă la DNA Central la finalul percheziţiilor.


×