x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator PERCHEZIŢII la mai multe primării din Tulcea, Constanţa şi Galaţi. Sunt vizate infracţiuni de corupţie

PERCHEZIŢII la mai multe primării din Tulcea, Constanţa şi Galaţi. Sunt vizate infracţiuni de corupţie

02 Apr 2015   •   09:31
PERCHEZIŢII la mai multe primării din Tulcea, Constanţa şi Galaţi. Sunt vizate infracţiuni de corupţie

Procurori Direcției Naționale Anticorupție efectuează joi percheziții în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanta și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a corupției, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție. În cursul zilei de 2 aprilie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 17 locații situate în județele Tulcea, Constanta și Galați, din care 12 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

×