x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Percheziții la SNSPA, în dosarul în care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuală

Percheziții la SNSPA, în dosarul în care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuală

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2024   •   09:26
Percheziții la SNSPA, în dosarul în care profesorul Alfred Bulai e acuzat de agresiune sexuală

Polițiștii din Capitală fac percheziţii la sediul SNSPA, în dosarul în care mai multe studente îl acuză pe profesorul Alfred Bulai de hărţuire sexuală.

„În această dimineață, 20 august 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală. Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secției 2 Politie, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectueaza cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală, fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universități din Capitală, în această dimineață sunt puse în executare 3 mandate de percheziție, la trei adrese din Municipiul București”, anunță poliția Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Potrivit sursei citate, acțiunea beneficiază de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×