x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 3 milioane de români au fost vineri alături de Antena 3

Peste 3 milioane de români au fost vineri alături de Antena 3

09 Aug 2014   •   11:50
Peste 3 milioane de români au fost vineri alături de Antena 3

Postul de stiri al Intact Media Group a fost, vineri, pe primul loc in topul clasamentelor audientelor, atat intreaga zi, cat si in Prime Time, depasind televiziunile generaliste.  Sentinta  fara precedent in dosarul „Telepatia”, in care sediul Antenei 3 a fost confiscat prin decizia instantei de judecata, a adus in fata televizoarelor milioane de telespectatori. Multi dintre ei si-au exprimat simpatia fata de jurnalistii postului, au oferit spatii din care postul de stiri sa emita, au venit in platoul emisiunii in editie speciala pentru a-si exprima dezacordul fata de hotararea luata de completul de judecata. Prexentatorii si realizatorii talk-show-urilor Antena 3 au fost invitati speciali ai emisiunii realizata in editie speciala.

Astfel,  la nivelul intregii zile, cota de piata a Antenei 3, de 15,4%, a insemnat plasarea pe primul loc in clasament. De altdel, doua televiziuni ale Intact Media Group au fost vineri seara pe primele trei locuri ale audientei.



Si in Prime Time Antena 3 a fost cel mai urmarit post de televiziune, inregistrand o cota de piata de 17%, ierarhia in top trei audiente ramanand neschimbata fata de cea de la nivelul intregii zile.



Editia speciala, transmisa in direct si de Antena 1, care a durat pana dupa miezul noptii, a avut o cota de piata de 17,9%, a fost, de asemenea, lider de audienta.



Varful de audienta a fost inregistrat in minutul 21:23 cand Antena 3 a atins 9.3% rating reprezentand 936.000 de telespectatori și 20.5% market share, plasand postul in pozitia de market lider pe intreaga piata.
La nivelul intregii zile, emisiunile Antena 3 au fost urmarite, timp de cel putin un minut, de peste 3 milioane de telespectatori din mediul urban, la o diferenta semnificativa de celelalte televiziuni de stiri.





Sursa: Kantar Media

×