x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 80 de milioane de lei pentru creșterea securității la incendii în spitalele PMB

Peste 80 de milioane de lei pentru creșterea securității la incendii în spitalele PMB

28 Apr 2022   •   21:30
Peste 80 de milioane de lei pentru creșterea securității la incendii în spitalele PMB

CGMB a aprobat, joi, nouă proiecte propuse de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, pentru creșterea siguranței pacienților în structurile spitalicești publice, în valoare de peste 80 de milioane de lei.

În ședința CGMB de joi, 28 aprilie, consilierii generali au aprobat nouă proiecte propuse de Primarul General, Nicușor Dan, pentru creșterea siguranței pacienților în structurile spitalicești publice, anunță Primăria Generală a Capitalei.

„Proiectele de hotărâre vizează îmbunătățirea infrastructurii existente și creșterea securității la incendii în spitalele aflate în administrarea Primăriei Capitalei”, potrivit comunicatului de presă.

Se vor realiza lucrări de modernizare sau extindere pentru instalații electrice, de ventilație, tratare a aerului și infrastructură de fluide medicale, precum și montarea de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii și în cazul depășirii concentrației maxime de oxigen pentru unități medicale aflate în administrarea PMB, respectiv Spitalul de Pneumofiziologie Sfântul Ștefan, Spitalul Clinic Colțea, Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila, Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia, Spitalul Sfânta Maria, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș, Spitalul Clinic Dr. Ion Cantacuzino, Spitalul Clinic Nicolae Malaxa și Spitalul Clinic Colentina.

Proiectele se vor finanța din bugetul propriu al Municipiului București prin ASSMB și prin POIM, AXA PRIORITARĂ 9 – „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice care utilizează fluide medicale”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan