x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste două tone de tutun fără acte, descoperite în Portul Constanţa

Peste două tone de tutun fără acte, descoperite în Portul Constanţa

08 Mai 2012   •   07:56
Peste două tone de tutun fără acte, descoperite în Portul Constanţa

Politistii de frontiera si vamesii constanteni au descoperit intr-un container sosit in Portul Constanta din Emiratele Arabe Unite peste doua tone de tutun, in valoare de aproximativ un milion de lei, pentru care nu existau actele necesare, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit Garzii de Coasta Constanta, o echipa formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a facut un control intr-un container sosit din Emiratele Arabe Unite pentru o societate cu sediul in municipiul Timisoara.

Conform actelor insotitoare, contrainerul ar fi trebuit sa contina 176 de colete cu carbune pentru narghilea, dar in urma controlului au mai fost descoperite peste doua tone de tutun de diverse arome, care nu erau trecute in actele de transport.

Cantitatea de 2.023,25 de kilograme de tutun, cu o valoare de aproximativ un milion de lei, a fost retinuta de lucratorii vamali si lasata in custodia comisionarului vamal, iar pe numele administratorului societatii comerciale din Timisoara, un cetatean german in varsta de 55 ani, a fost intocmit dosar penal pentru folosire de acte nereale la autoritatea vamala.

×