x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Petre Lăzăroiu, un judecător cu nereguli în declaraţiile de avere

Petre Lăzăroiu, un judecător cu nereguli în declaraţiile de avere

27 Aug 2012   •   19:45
Petre Lăzăroiu, un judecător cu nereguli în declaraţiile de avere

In emisiunea Sinteza zilei, la Antena 3, au fost prezentate o serie de documente care au demonstrat nereguli in declaratiile de avere depuse de Petre Lazaroiu, judecator, membru al Curtii Constitutionale.

Neregulile au fost evidentiate de faptul ca valoarea suprafatei unui teren detinut de Petre Lazaroiu impreuna cu sotia sa, apare inscrisa cu valori diferite in mai multe documente oficiale.

Terenul in cauza a fost parte a unui litigiu al lui Lazaroiu cu Directia Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei a Prmariei Capitalei, care a expropriat 152 de metri patrati din proprietate, contra sumei de 240.000 lei.
In sentinta data de instanta in respectiva cauza, a fost admisa masura exproprierii a 152 de metri patrati din suprafata totala de 2.000 de metri patrati.
Totusi, surprinzator. in declaratiile de avere depuse de Petre Lazaroiu, suprafata repectivului teren este de doar 1.000 metri patrati.

Despre Petre Lazaroiu se spune ca inainte de decembrie 1989 ar fi purtat numele de Petre Ceausescu, a fost cel care a dat o solutie in procesul in care Traian Basescu, pe vremea cand era primar general al Capitalei, ar fi fost nevoit sa plateasca un prejudiciu de 1,1 milioane de euro pentru Pasajul Basarab.

×