x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Piaţa Universităţii, ocupată din nou de manifestanţii anti-Băsescu

Piaţa Universităţii, ocupată din nou de manifestanţii anti-Băsescu

05 Iul 2012   •   16:05
Piaţa Universităţii, ocupată din nou de manifestanţii anti-Băsescu

Imagini LIVE de la manifestatia opozantilor lui Traian Basescu din Piata Universitatii

UPDATE 20.28 Cativa manifestanti de la Piata Universitatii s-au luat la batai si au fost despartiti de jandarmii aflati in dispozitiv la fata locului, care au ridicat doua persoane.
Incidentele intre manifestanti au pornit de la divergentele de opinii dintre cele doua tabere de protestatari: una aflata pe trotuarul fantanii de la Universitate, care numara circa 150 de persoane, si o alta, ceva mai numeroasa, aflata in fata Teatrului National.
Manifestantii din primul grup au avut mesaje contra intregii clase politice, scandand si impotriva premierului Victor Ponta si a lui Crin Antonescu, in timp ce a doua tabara a cerut demisia presedintelui Traian Basescu.
Incidentele au inceput pe trotuarul de la fantana, in urma unor schimburi de replici pe subiecte politice.
Manifestantii au avut altercatii si dupa ce doi dintre ei au fost luati de jandarmi.
-----------------------------------------------------------------------------

In timp ce in Piata Revolutiei incepea mitingul simpatizantilor PDL, care isi exprimau sustinerea pentru Traian Basescu, in Piata Universitatii cateva sute de persoane manifestau, cu predilectie, impotriva sefului statului, dar si la adresa intregii clase politice.

Participantii la miting au ocupat zona din dreptul fantanii de la Universitate, astfel ca traficul in zona se desfasoara fara probleme.

Manifestantii poarta pancarte pe care se poate citi "Basescu, chiar daca justitia te va ierta, istoria nu te va uita", "BA, SE redeschide dosarul Flota!".

×
Subiecte în articol: Piata Universitatii miting