x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Popescu Piedone: În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetățeanului

Popescu Piedone: În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetățeanului

de Redacția Jurnalul    |    27 Iun 2023   •   17:15
Popescu Piedone: În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetățeanului
Sursa foto: Hepta

„În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetățeanului”, spune marți Cristian Popescu Piedone, care și-a reînceput, oficial, activitatea de primar al Sectorului 5 al Capitalei.

„Nu am stat degeaba zilele acestea, binențeles că nu m-am abținut și am trecut prin sector. Vom ține foarte mult legătura, ușile noastre sunt deschise pentru toată lumea”, spune marți Critian Popescu Piedone.

El afitrmă că în Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică.

„Decât politica cetățeanului. Noi lucrăm pentru cetățeni și pentru români. Iar formațiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat și mai în trecut, de răul sau bucuria altului, doar ce am venit și nu au realizat nimic. Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, încheie Popescu Piedone.

Subprefectul Diana -Anca Artene a semnat joi ordinul de repunere în funcție a lui Cristian Popescu Piedone. Documentul a fost trimis vineri către Consiliul Local al Sectorului 5, MAI și Autoritatea Electorală Permanentă.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone, condamnat în Dosarul Colectiv, a fost pus în libertate „de îndată”, potrivit deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ).

Cristian Popescu Piedone se afla în Penitenciarul Jilava, în executarea pedepsei de 4 ani și 3 luni de închisoare primită în dosarul Colectiv.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: cristian popescu piedone