x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Plăcintă jr. va fi cercetat în libertate

Plăcintă jr. va fi cercetat în libertate

06 Ian 2011   •   13:49
Plăcintă jr. va fi cercetat în libertate
Sursa foto: /Antena3

145202-.jpgAndrei Răzvan Plăcintă, fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă, va fi cerce­tat în stare de libertate, au decis ieri Magistraţii Curţii de Apel Bu­cu­reşti. Plăcintă jr era arestat preventiv de la începutul lunii decembrie, fiind acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie, loviri sau alte violenţe, dis­trugere, ultraj contra bunelor mo­ra­vuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Juniorul Plăcintă a declarat în faţa judecătorilor, la recursul de miercuri, că incidentul din 6 decembrie 2010 a fost doar o ceartă între tineri şi că procurorii au exagerat în prezentarea probelor. Plăcintă a fost reţinut după un incident pe care l-a avut în seara zilei de 6 decembrie 2010 cu iubita sa, în ajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit cu maşina de Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând foc de avertisment cu o armă deţinută legal. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au acuzat pe Plăcintă că în acea seară, „pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D. (iubita sa – n.r.), a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu pi­cioa­re­le pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a de­te­riorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta”. Juniorul Plăcintă nu este însă la primul incident.

El a mai ajuns în atenţia presei după ce a postat mai multe poze controversate pe internet. La numai 20 de ani, acesta ar putea ajunge după gratii, după ce a fost acuzat că a profanat monumente. Chiar în timpul mandatului mamei sale, juniorul a postat pe internet poze în care simula săruturi cu alţi bărbaţi.

×
Subiecte în articol: placinta andrei