x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Planuri mari în Vrancea: Sătenii visează să zboare în spaţiu. Un localnic construieşte un OZN VIDEO

Planuri mari în Vrancea: Sătenii visează să zboare în spaţiu. Un localnic construieşte un OZN VIDEO

29 Noi 2012   •   11:10
Planuri mari în Vrancea: Sătenii visează să zboare în spaţiu. Un localnic construieşte un OZN VIDEO

Un pensionar din Vrancea vrea să ajungă pe Lună, dar nu oricum, ci într-o farfurie zburătoare construită chiar de el. OZN-ul care a început să capete formă în curtea casei sale a ajuns atracţia satului, stârnind la maxim curiozitatea pensionarilor.

"În cabină va fi presurizare, deci va avea toate condiţiile. Pentru că ea are o propulsie specială să îi asigure deplasarea atât pe orizontală cât şi pe verticală", promite Nicolae Stăncioiu, constructorul OZN-ului. Nicolae Stăncioiu are 65 de ani. A ieşit la pensie în urmă cu doi ani şi şi-a ales un hobby mai puţin obişnuit. Pasionat de filmele SF, el a început să construiască în curtea casei un OZN, potrivit RTV.NET.

"Va zbura la o înălţime atât timp cât va exista aer. S-ar putea să ajungă şi pe altă planetă, la tehnologia care există acum şi va fi echipată, ştiinţa va evolua. Probabil pe Lună ar fi cel mai indicat", susţine Stăncioiu.

Pensionarul şi-a găsit şi un ajutor. "La ideea dumnealui am zis că e bine să construim împreună. Calculele le-a făcut domnul inginer, a venit la mine cu schiţa. Nu mi-a spus toate secretele, dânsul vrea să ţină secretele de navigaţie, de zbor", mărturiseşte ajutorul pensionarului, Ion Brabete.

Află mai multe despre OZN-ul din curtea vrânceanului şi VIDEO pe RTV.NET.

×