x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Plasa de stele – Divertis Land of Jokes: 3-0

Plasa de stele – Divertis Land of Jokes: 3-0

28 Mar 2011   •   20:59

Farsele ingenioase ale lui Dan Negru şi interpretarea de zile mari a lui Mihai Bendeac i-au făcut pe telespectatori să aleagă constant comedia la Antena 1. Dan Negru se menţine lider absolut de audienţă duminica, de la 20:20. Plasa de stele a bătut pentru a treia oară consecutiv Divertis Land of Jokes, de la Pro TV, informează un comunicat al Antenei 1.

Postul din Băneasa s-a impus duminică seară ca lider de piaţă în intervalul de difuzare a emisiunii Plasa de stele la nivelul targetului din mediul urban, cu o audienţă medie de 7,8% şi o cotă de piaţă de 15,5%. Emisiunea lui Dan Negru a obţinut cifre de audienţă mai bune decât Divertis Land of Jokes atât ca medie de audienţă/emisiune, cât şi pe intervalul comun de difuzare.

Astfel, potrivit datelor GFK, Plasa de stele a înregistrat duminică seară o medie de 7,8% rating, în vreme ce Divertis Land of Jokes de doar 5,9%. În intervalul în care cele două emi­siuni s-au suprapus, 20:44-21:46,

Antena 1 a înregistrat în rândul targetului din mediul urban o medie de audienţă chiar mai mare, de 8,5 procente, în vreme ce Pro TV a obţinut 6% ra­ting.

În minutul de aur (20:50), Antena 1 a fost urmărită de 1.290.000 de telespectatori din mediul urban, un număr aproape dublu faţă de cel al telespectatorilor care la aceeaşi oră urmăreau Divertis.

De la lansarea noului sezon, "În puii mei", show-ul lui Mihai Bendeac, a înregistrat la nivelul targetului all urban o medie de 708.000 de telespectatori şi vârfuri de audienţă de peste un milion de telespectatori.

×
Subiecte în articol: mass-media