x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Plecare - Stelian Tanase bate la poarta TVR

Plecare - Stelian Tanase bate la poarta TVR

de Adrian Vaduva    |    05 Sep 2006   •   00:00
Plecare - Stelian Tanase bate la poarta TVR

Realizatorul emisiunii "Zece fix", Stelian Tanase, este hotarat sa renunte la colaborarea cu Realitatea TV daca bosii postului amintit isi mentin decizia de a-i reduce numarul de emisiuni saptamanale.

Desi in contractul semnat intre cele doua parti este stipulat faptul ca Stelian Tanase trebuie sa realizeze trei emisiuni pe saptamana, de curand, analistul a fost anuntat ca numarul acestora se va reduce la una singura. Ieri, Tanase a avut o intalnire cu Mihai Tatulici pentru o runda de negocieri. Iar astazi realizatorul asteapta un raspuns final, insa nu crede ca acesta ar putea fi unul care sa-l multumeasca. "Realitatea TV a decis in mod unilateral sa imi reduca numarul de emisiuni de la trei pe saptamana la una, desi contractul este semnat pentru trei. Ei nu aveau voie sa incalce contractul, are si el niste prevederi clare. Acum se pune problema daca eu accept doar o emisiune sau plec. Bineinteles ca nu voi accepta asa ceva. In conditiile in care ei isi vor mentine decizia, voi pleca. De altfel, astazi (n.r. - ieri) m-am intalnit cu domnul Mihai Tatulici pentru a-i comunica faptul ca nu sunt de acord cu propunerile postului. Este adevarat ca la un moment dat s-a discutat ca «Zece fix» sa fie difuzata o singura data pe saptamana, plus realizarea si difuzarea unui documentar tv. Mi-am dat acordul pentru o asemenea varianta, intrucat sunt pasionat de documentare, insa pana la urma aceasta propunere a picat. Ei mi-au spus ceva de genul: «OK, da-i drumul de astazi». Insa un documentar este un proiect de amploare, care necesita multa munca de cercetare. Plus ca trebuie o echipa care sa se ocupe de asa ceva, lucrurile acestea nu se fac peste noapte", ne-a declarat Selian Tanase. Actualul sau contract se intinde pana la 31 decembrie 2006.

TALK-SHOW. In prezent, analistul politic negociaza cu TVR realizarea unei emisiuni de tip talk-show. "In urma cu o luna, TVR mi-a propus un proiect. Negocierile merg bine. Este vorba despre un talk-show original, lucram inca la concept", a precizat el. Emisiunea de la TVR va fi difuzata probabil incepand cu 2007.

×
Subiecte în articol: mass-media