x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ploile torenţiale au făcut două victime în judeţul Bacău

Ploile torenţiale au făcut două victime în judeţul Bacău

24 Mai 2012   •   19:34
Ploile torenţiale au făcut două victime în judeţul Bacău

Trupul unei femei, date disparute de familie de cateva zile, in comuna bacauana Manastirea Casin, a fost scos la suprafata de apele unui parau deversat dupa ploaia abundenta cazuta joi seara, a declarat pentru Agerpres locotenetul Andrei Grecu, purtatorul de cuvant al ISU Bacau.

Aceasta este cea de a doua victima pe fondul precipitatiilor zilei, dupa ce un barbat in varsta de 65 de ani isi pierduse viata, in aceeasi zona din preajma municipiului Onesti, din cauza unui stop cardiac provocat de un atac de panica produs la vederea apei ce inunda soseaua pe care circula masina in care se afla in timpul ploii torentiale, pe soseaua Onesti - Casin.

Ploile cazute joi seara au inundat, dupa statistica ISU Bacau de la ora 22 , mai bine de 40 de gospodarii din judetul Bacau, in unele dintre acestea pompierii intervenind pentru salvarea de vieti omenesti, animale ori bunuri materiale. La ora 22 echipaje ale ISU si serviciilor de voluntari actionau in 7 localitati bacauane, intre care municipiile Onesti si Bacau, orasul Buhusi.

De asemenea, temporar, a fost sistata circulatia a doua trenuri pe ruta Onesti - Adjud, si cea rutiera in zona orasului Buhusi pe ruta Bacau- Piatra Neamt , din cauza prabusirii unui arbore pe carosabil. Dupa interventia echipajelor specializate, a pompierilor si serviciilor locale de voluntari circulatia trenurilor, respectiv a masinilor a fost reluata pe un singur sens.

×
Subiecte în articol: bacau victime ploi torentiale